Despre


“v-am lasat saraci si prosti …v-am gasit si mai saraci si mai prosti”   ( Constantin Brancusi despre poporul roman)

 

Vreti sa stiti despre mine ?……ok o sa va zic cateva cuvinte …

Sincer nush ce m-a apucat sa scriu blogul asta . In nici un caz nu scriu pentru bani sau …notorietate :)  (tare asta cu notorietatea ) . Si atunci de ce scriu totusi ?

Scriu pentru cei care danseaza ca mine si care aud aceeasi muzica . Stiti experiementul cu pendulele a lui Foucault ? E fizicianul care  a demonstrat cu ajutorul pendului ca pamantul se invarte in jurul axei sale. Un alt experiment mai putin cunoscut al lui face referire la muzica universului. Universul are o muzica a lui ….

Ce a facut fizicianul nostru ? Ei bine a luat doua pendule similare si le-a desincronizat.Problema este ca oricat le desincroniza pendulele tindeau sa se resincronizeze perfect pana cand ajungeau sa aiba aceeasi miscare. Adica cum doua pendule diferite cu ritmuri diferite ajung sa aiba acelasi ritm oricat ai incerca sa le desincronizezi ? Wow ce tare dar de ce? Americanii au reluat experiementul in spatiu fara gravitatie si frecare si surpriza …..sincron ….

Mai tarziu niste baieti smart au luat un premiu nobel pentru „dansul” atomilor in 2001 . Mda,stiu ca suna ciudat – se pare ca universul are o muzica a lui …..

Si ce legatura are? Pai are. Eu scriu aici pe o muzica …..despre ce am chef . Nu vreau nimic ,nu imi doresc trafic insa mi-ar placea sa fiu citit de cei care danseaza aceeasi muzica cu mine.

Altceva ? Ok . In ultimii ani ocup diferite pozitii de conducere prin multinationale din diferite domenii avand acele joburi de vis la care viseaza cei cu mentalitate de angajat, sunt pasionat de start-up-uri si de venitul pasiv si imi place sa citesc.

That’s all about ….

reportajelive@journalist.com

 

76 Responses “Despre” →

 1. Lilli B.

  4 ianuarie 2016

  La multi ani, Reportaje! iti doresc sa ai un 2016 mai bun decat..2013, sa ai ocazii si timp sa cresti, sa fii si sa devii, iar muzica ta sa devina virala! Succes, maestre! Cu stima, Lilli B.

  Răspunde

 2. Vasile Z.

  4 ianuarie 2016

  Reportaje …te-ai pus pe tanjeala…unde esti?!

  Răspunde
 3. Reportaje,am o mare dilema

  Răspunde
 4. Cine scrie aceste articole ? Felicitari !!

  Răspunde
 5. Imi place foarte mult motto-ul: “v-am lasat saraci si prosti …v-am gasit si mai saraci si mai prosti” ( Constantin Brancusi despre poporul roman)…

  Răspunde

 6. Loredana

  3 mai 2016

  Bună, mi-a plăcut postarea cu managerul HR, adevărat și trist , l-am dat mai departe pe Facebook în dorința de a-l citi cat mai multa lume intr-u’ luminare, poate ca doar informați vor putea face diferența la un moment dat.

  Răspunde

 7. Razvan

  23 mai 2016

  Tare.bravo.

  Răspunde

 8. tiganu

  20 iulie 2016

  Frate,doresti sa fii in umbra din varii motive.alegerea ta.faci greseli inacceptabile pt o persoana care emite pretentii.greseli de exprimare.azi am aflat de blogul asta.de celalt stiu de ceva timp si.l frecventez mai des.ca sa nu lungesc.ai grija cu expresia .bai popor,… .,bai generatie. Ma scuzi de intrerupere si atentionare.

  Răspunde
  • Ai zis si tu ceva sa te auzi. Reciteste ti postul apropos de greseli. Blogul asta nu e tratatul academiei si nu te tine nimeni cu forta. Legat de celalalt??? Sunt surprins sa aflu ca mai am un blog. Dar poate stii tu mai bine😉

   Răspunde

   • tiganu

    20 iulie 2016

    Mda.nu- mi publica raspunsul.nu vreau sa polemizez cu tine.ce nu inteleg la tine:de ce tii sa pari ceea ce nu esti,de ce vrei sa duci lumea in eroare? Observa ca nu ti am scris la vreun articol,ci aici,tocmai pt a nu ma baga in seama.nu asta intentionez.nu te aprinde asa tare.vrei sa fii un fel de mecena? Ok.ajuta pe altii care n au avut in viata sansa ta,daca putem considera drept sansa ceea ce te a ajutat in viata,iar nu smecherie,ca sa nu zic hotie.ok.ma indepartez de ceea ce vreau sa zic: nu am vrut sa ti corectez deraparile de exprimare,daca or fi,ci am vrut sa ti spun ca ai o expresie care te a dat de gol.am ajuns pe blogul asta urmind linkul de pe altul.ma repet.nu ti stiam si blogul asta.de ce ti am scris? Ca sa ti spun cit de importante sint pentru un om obisnuintele in exprimare sau ca sa fiu academic, ticurile verbale.atit frate. Ps: 1.nu mi publica raspunsul. 2. Ai raspuns f repede pt o persoana care n are timp,fiind f ocupata,banuesc. Na, kam gresit ortografic si exprimabil.smile

   • Tu nici macar cine sunt dar crezi ca stii. De aici confuzia

 9. gunoi, elibereaza „accesul”…

  Răspunde

 10. Daniel Florin

  21 iulie 2016

  Félicitations!

  Răspunde

 11. griff0

  26 iulie 2016

  “v-am lasat saraci si prosti …v-am gasit si mai saraci si mai prosti” nu era despre acest neam ci despre rudele sale.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s